Selamatkan Malaysia

Selamatkan Malaysia
"Menggunakan internet untuk menyampaikan maklumat Islam,menyampaikan suara Islam dan memperlihatkan Islam merupakan satu jihad utama" Petikan Daripada Kitab Fikhul Jihad Karangan Prof.Dr.Sheikh Yusuf Al-Qaradhawi

Pengikut

Rabu, 6 Januari 2010

YAB IR HAJI NIZAR DI UJI ALLAH S.W.T...SYUKUR ALHAMDULILLAH,BELIAU SELAMAT....TAKBIIRRRR...!!!!!!

Semua gambar dipetik dari PerakExpress.


Nizar Jamaluddin Cedera Akibat Kemalangan Jalan Raya

Menteri Besar Perak Pakatan Rakyat, Datuk Seri Mohammad Nizar Jamaluddin, cedera selepas kereta dipandunya terbalik dengan empat tayar ke atas akibat kemalangan jalan raya.

Kejadian berlaku di Ipoh, Perak jam 9.30 pagi tadi di hadapan Hotel Cassuarina Ipoh pagi ini.

Ds. Nizar dikatakan memandu sendiri dalam perjalanan ke sebuah Klinik Gigi kerana ada temujanji pada pagi ini.

Menurut pembantu peribadinya, Amran Harun, semasa kejadian, Nizar yang memandu sendiri cuba mengelak sebuah kereta yang keluar dari simpang dan terbabas lalu melanggar pembahagi jalan.

Katanya, Ahli Parlimen Bukit Gantang itu hanya mengalami luka-luka di bahagian siku kanan walaupun kenderaannya rosak teruk.Ahli Parlimen Bukit Gantang itu difahamkan kini dirawat di Hospital Tuanku Bainun Ipoh dan mengalamai cedera ringan di bahagian kaki.

Lagi gambar-gambar kemalangan tersebut.Adik kepada Dato' Seri Mohd NizarDato' Dr. Hj. Fazli Cheah (bertali leher), seorang doktor pakar bedah,suami kepada pemandu kereta Volvo.


Gambar:wartasgrapat

Tiada ulasan:

Catat Ulasan