Selamatkan Malaysia

Selamatkan Malaysia
"Menggunakan internet untuk menyampaikan maklumat Islam,menyampaikan suara Islam dan memperlihatkan Islam merupakan satu jihad utama" Petikan Daripada Kitab Fikhul Jihad Karangan Prof.Dr.Sheikh Yusuf Al-Qaradhawi

Pengikut

Rabu, 26 Mei 2010

Catatan peribadi

Ini posting kedua selepas posting pertama dulu mengenai diri penulis,kali ini penulis nak bercerita tentang hidup penulis yang sedikit dalam dilema sehari dua ni.Semalam penulis dapat email dari syarikat Airwork yang beroperasi di Oman menawarkan peluang kerja kepada penulis sebagai technician helicopter super lynx di Royal Airforce Of Oman (RAFO) gaji yang ditawarkan memang tak pernah terduga oleh penulis tetapi memikirkan tanggungjawab membuatkan penulis agak kecut perut maklumlah berkerja dengan Mat saleh,bukannya tak pernah berkerja dengan depa semasa service dulu tapi entah la,kebimbingan tetap ada tambah pulak Oman negara kaya,orang macam kita kat sana di pandang sebelah mata saja kalau tak betul2 ada knowledge yang tinggi,apa2 pun penulis akan cuba menyahut cabaran ini dan Insya Allah kalau jadi penulis akan berangkat pada bulan Julai nanti.Kepada sahabat DPPKL penulis memohon maaf kerana tidak dapat bersama2 kalian mengalas amanah Allah tetapi penulis akan tetap membantu selagi ada daya,berjuang tetap berjuang walau di mana kita berada.Sebelum ini tidak pernah pun terfikir penulis terpaksa membuat keputusan sebegini.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan